Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Wat doet het met je wanneer je een ijskoude drank neemt?
Deze moet eerst in de maag worden opgewarmd, voordat de drank kan worden verteerd. Koude dranken, veel koffie en alcoholische dranken, zorgen voor een verzuring van het lichaam. Een belangrijke factor voor het ontstaan van maagontstekingen en spijsverteringsstoornissen.
Het is geen wonder dat de kranten, tijdschriften, reclame op tv en internet, bol staan van advertenties voor geneesmiddelen tegen gastritis, maagzuur, vol gevoel, winderigheid enz.
Kruidenthee bevordert de ontzuring door het basegehalte, alsmede door de stimulering van de uitscheidende organen. Veel geneeskrachtige planten bevatten vitaminen, mineralen, sporenelementen, fermenten, geur- en smaakstoffen en voegen hierdoor essentiële voedingsstoffen aan het dagelijks voedsel toe.
Organic India is de producent van Tulsi thee. Waarom? Vanwege de grote voedingswaarden van Tulsi (Holy Basil):
Tulsi bevat vitamine C en A. Mineralen zoals calcium, zink, ijzer, seleen, mangaan, natrium en spoorelementen. De bladeren van Tulsi bevatten alkaloïden, vetten, koolhydraten, eiwitten, glycosiden, saponinen, tanninen en essentiële oliën (terpenen, fenolen), chlorofyl en veel andere fyto nutriënten. Daarnaast bevordert Tulsi de opname van andere voedingsstoffen.
per 100 g
Eiwit: 30 Kcal, 4,2 g
Vet: 0,5 g
Koolhydraten: 2,3 g
Calcium: 25 mg
Fosfor: 287 mg
IJzer: 15,1 mg
Vitamine C: 25 mg
Proef en ervaar wat Tulsi thee kan doen voor lichaam en geest. Namasté
Bronnen
De Mayr-darmreiningingskuur- dr. Erich Rauch
Tulsi, the Mother Medicine of Nature- dr. Narendra Singh, dr. Yamuna Hoette, dr. Ralph Miller
Filmpje over ijskoud water
Reacties
Wees de eerste om te reageren...